Dermacure peelings

Probeer nu de nieuwe cosmetische chemische peeling behandeling bij BeautyLicious. U kunt de behandeling eenmalig nemen of in een kuur van 3 of 4 behandelingen. De peeling werken puur op huidverbetering. 
Het versnelt de vernieuwing van de diverse lagen van de opperhuid. De nieuw gevormde cellen zorgen voor een herboren huid, vrij van imperfecties en prachtig hersteld.

DERMACURE-peelings van S+ summecosmetics geven onmiddellijk zichtbare resultaten. De huid wordt geregenereerd en ziet er zacht, egaal en helder uit met een uniforme huidtonus. Vier geweldige peelingformules samengesteld uit een combinatie van diverse chemische peeling componenten. Ze werken accuraat, veilig, effectief en gecontroleerd op diverse specifieke huidproblemen waardoor deze verminderen en gecorrigeerd worden.
Samen met u kijk ik naar uw wensen en huidtypen en stem daarop de peeling af. 

Heeft u een vermoeide vale huid, wilt u uw huid verjongen, last van overpigmentatie of littekens of uw huid gewoon een goede oppepper geven en meer op huidverbetering werken bij al deze wensen kan een dermacure peeling u helpen.


Probeer een Dermacure peeling behandeling nu voor;

  • €85,00 voor 1 behandeling

Wilt u de behandeling in een kuur? (Na 30-9-2019) 

  • 3x dermacure peeling Treatment €239,85
  • 4x dermacure peeling Treatment €280