Maatregelen COVID-19

Graag wijzen wij u op het volgende ivm de COVID-19 maatregelen als u een bezoek brengt aan BeautyLicious.
Wij werken volgens het protocol van onze branche organisaties.

We vragen u pas binnen te komen op de tijd dat u uw afspraak heeft. Bent u toch te vroeg dan vragen wij u om even buiten te wachten.
We mogen geen klanten in de wachtruimte ontvangen en ook in de kapsalon mogen niet te veel mensen aanwezig zijn, ook zij hebben maatregelen.ย Dit geldt ook voor de afspraken buiten de openingstijden van de kapsalon. Dus in de avonden.ย 


Graag wijs ik u er nog extra op dat wanneer u iets van bovenstaande klachten heeft echt de afspraak te verplaatsen. Ik zal bij t opmerken van klachten uw behandeling weigeren. Uit veiligheid voor mijzelf en andere klanten.ย 


Ik vertrouw erop dat dit helemaal goed gaat komen, en ik uw morgen weer kan verwelkomen in mijn salon.ย