Timeless Beauty Treatment

imageEr zijn periodes dat uw huid behoefte heeft aan extra verzorging. In deze periodes voelt de huid onaangenaam aan, ziet vaal uit en is zeer gevoelig voor invloeden van buitenaf. De huid heeft behoefte aan een oppepper en het evenwicht in de huid dient diepgaand hersteld te worden. De Timeless Beauty Treatment van Extenso biedt hiervoor de uitkomst, een heerlijke behandeling voor zowel gelaat als lichaam.
Deze behandeling is uitermate geschikt voor de vermoeide huid, doffe/vale huid, na ziekte of stress, na intensief zonnebaden. Voor de rijpere huid en na een zwangerschap. Maar ook wanneer u gewoon heerlijk wilt ontspannen en uw huid een flinke oppepper wilt geven is deze behandeling een echte aanrader!

Tijdens de behandeling krijgt de huid met een intensieve Extenso hydroviton ampul een perfecte vochtboost. Aan het einde van de behandeling word de huid behandeld met de skin recover shields SPF 25 voor maximale bescherming. Na de behandeling heeft de huid zijn vitale uitstraling terug! De Timeless Beauty Treatment zorgt voor een heerlijke oppepper en een gevoel van wellbeing

De behandeling bestaat uit;
* Oppervlakte reiniging
* Intensieve reiniging met cleansing brush
* Diepte reiniging
* Epileren/harsen wenkbrauwen
* Harsen bovenlip
* keuze uit; Karwendel voetpakking of decolleté pakking
* Onzuiverheden verwijderen
* Vochttoevoer op top niveau deel 1
* Verwarmde gezichtsmassage met white tea candle
* Vochttoevoer op top niveau deel 2
* Masker
* Voetmassage
* Vochttoevoer op top niveau deel 3
* Afsluitende dagverzorging

€69,50

Wilt u nog een beetje extra ontspanning? Boek er dan een karwendel rugpakking en een rugmassage (20min) bij voor €19,95