Wegens COVID-19 gesloten t/m 19 Januari

Lieve allemaal,

We hadden graag nog iedereen in de watten gelegd voor de feestdagen maar helaas mag dat niet meer.
Tot en met 19 Januari moeten we de deuren sluiten.
Maar dat betekent natuurlijk niet dat we stil zitten. 
We hebben leuke Home Treatments samen gesteld, hebben een cadeaubonnen actie en natuurlijk kunnen we jou nog voorzien van producten, kerstcadeautjes en cadeaubonnen. 

Wil je graag een Home Treatment, cadeaubon of product, neem dan contact op via 0620781140. 
Woont u in een straal van 10km rond BeautyLicious of in Zevenbergen dan komen wij het veilig en persoonlijk bij u thuis bezorgen. Woont u daarbuiten dan sturen we de producten naar u op. ( Er komen dan verzendkosten bij ).
 Had je bij ons een afspraak staan dan komt die te vervallen. We nemen persoonlijk contact met je op om hem te verplaatsen naar een datum vanaf 20 Januari. Het zou momenteel ivm de kerstdrukte ontzettend druk zijn daardoor moeten wij heel veel mensen bellen. Het kan zijn dat het even duurt voordat we u bellen. Wilt u verzekerd zijn van een plaats vanaf dat we weer open gaan dan kunt u uw afspraak ook alvast online inplannen via de boekingsknop hieronder.
Had u uw afspraak al zelf online ingepland dan is hij al automatisch geannulleer door treatwell, u kunt zelf een nieuwe afspraak inplannen en anders bellen wij u voor een niewe afspraak. 

Liefs,

Judith en Birgit